Skip to main content

SF Dev 401 Dumps 9


1.  Which of the following are included in territory management?

 A. Lead
 B. Opportunity
 C. Activity
 D. All of the Above


2.Irreversible data loss can result from clicking Enable Territory Management from Scratch.

 A. TRUE
 B. FALSE


3.Which of the following is TRUE about connection finder

 A. Connection Finder allows you to SMS Partners to find out if they are Salesforce customers 
 B. Connection Finder allows you to email surveys to find out if your partners are Salesforce customers 
 C. Connection Finder allows you to check whether the salesforce.com is LIVE or not 
 D. Connection Finder allows you to set up a Connection with your customers 


4.__________ allows companies that sell through indirect sales channels to maximize the return on their channel investments and increase channel revenues

 A. Partner Relationship Management 
 B. Customer Relationship Management 
 C. Service Management 
 D. None of the Above 


5.Data is to be plotted against time. Which Dashboard component is best suited for this purpose

 A. Bar chart 
 B. Line chart 
 C. Visual Force Page 
 D. Funnel Chart 


6.An administrator notices there are too many duplicate records, numerous sharing rules, and a large number of manually shared records. Which situation may this be a symptom of?

 A. Role hierarchy that has too few roles. 
 B. Sharing model that is too public. 
 C. Sharing model that is too private. 
 D. Object permissions on profiles that are too restrictive.


7. In Salesforce Territory Management, which statement describes how a territory hierarchy is different from a role hierarchy?

 A. Territory hierarchy grants login access to all users in a territory. 
 B. Territory hierarchy supports assigning users to multiple territories. 
 C. Territory hierarchy automatically assigns users to sales teams in the territory. 
 D. Territory hierarchy gives users in a territory full edit access to all accounts in that territory.


8. An administrator wrote a field update action for a workflow rule on a field that is hidden via Field- Level Security. When the workflow rule triggers, what happens to the data in the hidden field?

 A. The field will fail to update and remain in its original state. 
 B. The field is updated, even though it is hidden. 
 C. The field will only update if the rule was triggered by a time-based trigger. 
 D. The field will only update if the user has “Modify All Data” enabled in the profile. 


9. A developer wants to create a mashup to display a contact’s location using Google Maps. Which of the following is not a necessary step in developing this mashup?

 A. Deciding on the parameters needed for submission 
 B. Creating an S-control to pass the URL to Google Maps 
 C. Creating a URL with merge fields to pass to Google Maps 
 D. Coding the HTML/JavaScript in an S-control to retrieve the results

10. A company called Universal Containers would like to track bugs within Salesforce. The company needs to track the bug’s severity and type as well as its status and description. Bugs should be related to cases, but the bug’s owner will be different than the owner of the case. How can the Universal Containers administrator meet these requirements?

 A. Create a section on the case page layout 
 B. Create a field on cases 
 C. Create a custom object for bugs and relate it to cases 
 D. Create a relationship between the standard bug object and the standard case object. 


11. A company currently uses the standard Salesforce CRM product and pricebook objects. Is it possible for this company to publish product and pricebook information to its corporate Web site so customers in different regions see the correct product catalog with prices in the local currency?

 A. Yes, with the customer portal. 
 B. No, it is not possible to present multicurrency data. 
 C. Yes, by building a custom integration following the X-to-Web design pattern. 
 D. No, it is not possible to present data stored in standard objects other than cases and solutions to a Web site.


Answers :

1. b  |  2.  a  |  3. b  | 4. a  |  5. b  |  6. c  |  7. b  |  8. b  |  9. d  |  10. c  |  11. c





Comments

  1. 3 one 'D' is the correct answer mam

    ReplyDelete
  2. Actually 3 should be B - https://na14.salesforce.com/help/doc/en/partner_survey_about.htm

    ReplyDelete
  3. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SF ADM 201 Dumps 5

1. Unmanaged packages do not include locked components but can be upgraded?
 A. True  B. False

2. What of the following statements is True?
 A. Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed; Email Alerts cannot track specific actions  B. Email Alerts allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed, Tasks cannot track specific actions  C. Email Alerts and Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed  D. Email Alerts and Tasks cannot track the specific actions you plan to perform or have performed

3. The opportunities fields of the campaign statistics section on a campaign detail page will only be populated for the campaign designated as the primary campaign source?
 A. True  B. False

4. Is it possible to have Sidebar search enabled with Global Search?
 A. Yes  B. No

5. Which of the following is true about Page layouts?
 A. Control the layout and organization of detail and edit p…

SF Dev401 Dumps 1

1.How many characters are there in the Salesforce case-insensitive id field of an object? Select the one correct answer.


a. id field is not mandatory
b. The field length is customizable
c. This depends on the version of Salesforce
d. 18




2.Name the prefix used by standard VisualForce markup tags. Select the one correct answer.


vf
apex
c
s


3.Which of the following cannot be included in a VisualForce page? Select the one correct answer.


Java
JavaScript
HTML
Flash



4.To create a new VisualForce page HelloWorld in development mode, which URL should be appended to server address? Select the one correct answer.


/HelloWorld
/vf/HelloWorld
/apex/HelloWorld
/home/HelloWorld



5.What is the maximum size of a VisualForce page? Select the one correct answer.


1 MB
5 MB
15 MB
There is no limit on the size of a VisualForce page



6.What is the number of components that can be added to a dashboard? Select the one correct answer.


20
25
50
100


7.Which of these represent the correct syntax for custom controllers? S…